Bakıcı Kamera Sistemi

Bakıcı Kamera Sistemi

Bakıcı kamera sistemi konusunda uzman personellerimiz ile kaliteli profesyonel ve kesintisiz hizmetler sunuyoruz. Ankara geneli 3200 ü aşkın evde firmamız tarafından kurulmuş ve halen kullanılmakta olan bebek bakıcı ve ev kamera sistemleridir. 2010 yılından günümüze bir çok ev villa ve daire de ahd kamera sistemlerinden ip kamera sistemlerine kadar değişik uygulamalar yapmış bulunmaktayız. Yüzlerce memnün müşterinin mutluluğu yaşamaktayız.

Bebek bakıcı kamera sistemi genelde 4 kamera üzerine kurulduğu gibi daha az veya daha fazla olabilmektedir. Evlerimizde antre dediğimiz giriş bölümüne yerleştirilen kameralar. Davetsiz misafirler gelip gelmediği kontrol edilmektedir. Mutfak bölümüne yerleştirilen ip kameralar. Bebeğimizin yemeği nasıl hazırlanıyor nasıl yediriliyor en ince ayrıntısana kadar görüntülenmektedir. Bebeğimizin odasındaki dome tipi güvenlik kamerası ise diğer odalardaki gibi sesleri rahatlıkla alabildiği gibi bebeğimizin altı nasıl değiştiriliyor, bebeğimiz nasıl uyutuluyor gibi bütün detayları görüntülemektedir. Son olarak yaşam alanı dediğimiz oturma odası veya solona yerleştirilen sesli full hd ip kamera ile gün içerisinde bebeğimiz ile ilgileniliyor mu?

Televizyonun karşısına bırakılan ve sadece elektronik cihazlar ile meşgul edilen bir çocuk olmasını hiç birimiz istemeyiz herhalde! Bebek kamera sistemi tam da bu noktada gün içerisinde evde bakıcısı tarafından ilgi alaka ve gelişimi konusunda gerekli hizmeti alıyor mu? Sorusunun  kontrolü sağlanmaktadır. Bakıcı kamera sisteminde kesinlikle gizli kamera olmasına karşıyız unutulmamalıdır ki bakıcı olarak görev yapan da sonuçta bir insan.

Bakıcı kamera sistemi ortalama bir ay kayıt yapabilmekte cep telefonundan ve bilgisayarımız üzerinden uygulamalar ile internet üzerinden seyredilebilmekte ve konuşmalar dinlenilmektedir. Gün içerisinde iş yoğunluğundan seyretme imkanı bulamıyan değerli müşterilerimiz ise akşam eve geldiklerinde bir dizi film seyreder gibi evdeki televizyonlarından veya kişisel telefon tapletlerinden hem canlı görüntüyü seyredebilir hemde geriye dönük kayıtları seyredebilirler.

Bakıcı Kamera Sistemi Önemi

Hayatdaki en değerli varlığımız olan çocuklarımızı mecburiyetden bakıcı eline bırakmak çok ta hoşumuza gitmese de hayatın gerçeklerinden dolayı mecbur kalmaktayız. Onların gelişimi için çalışıp çabalar iken onları bıraktığımız bakıcılarımızı da takip etmek gibi bir teknoloji kullanmamız en doğal hakkımız olacaktır. Günümüz teknolojisi ile bu oldukça basit lakin kaliteli hizmet veren işinin ehli kişiler ile çalışmak yapılan yatırımın verimli olması açısından önemlidir.